Contact LerenderWijs Wijchen
WELKOM BIJ LERENDERWIJSWIJCHEN Neem contact op

Nieuws

November 2023

Op dit moment zijn er geen plaatsen meer vrij voor bijles of RT bij LerenderWijs. Neem toch contact op, om uw kind op de wachtlijst te laten zetten of om te informeren of er wijzigingen zijn. Bel naar 06-36043330 of mail naar info@lerenderwijswijchen.nl.

Juni 2022

Het schooljaar 2021-2022 is bijna voorbij. Mocht u op zoek zijn naar begeleiding van uw zoon of dochter in het nieuwe schooljaar, dan kunt u zich vanaf nu weer aanmelden. Neem contact op via de website of telefonisch.

Januari 2021

LerenderWijs wenst alle ouders en kinderen een gelukkig en succesvol 2021. De kerstvakantie is voorbij en de praktijk van LerenderWijs is weer open. Dat wil zeggen, dat de lessen deze week weer starten, maar wel online, totdat de lockdown opgeheven wordt. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op via de mail, website of telefonisch 06-36043330. 

Online lessen of onderwijs op afstand

LerenderWijs verzorgt ook onderwijs op afstand. Veel leerlingen krijgen huiswerk van school, maar u als ouder bent niet altijd in staat om uw kind of kinderen te begeleiden. LerenderWijs kan daarbij helpen door les te geven op afstand en samen met uw kind het huiswerk van de basisschool of het voortgezet onderwijs te maken en extra uitleg te geven. Mocht u interesse hebben of meer informatie willen hebben, neem dan contact op via de mail info@lerenderwijswijchen.nl of telefonisch 06-36043330 en vraag naar de mogelijkheden.

 

Februari 2020

Afbeeldingsresultaat voor vakantie 2020

LerenderWijs Wijchen wenst alle leerlingen een fijne voorjaarsvakantie. De praktijk is van 24 t/m 28 februari 2020 gesloten. 

Januari 2020

Oktober 2019

De week van 14 t/m 18 oktober 2019 is de praktijk van LerenderWijs gesloten in verband met vakantie.

September 2019

Het schooljaar is alweer een maand oud. De eerste cijfers van proefwerken en methodetoetsen komen weer binnen. Ziet u dat uw kind nu al moeite heeft met rekenen of taal of een vak op het middelbaar? Wacht dan niet te lang om LerenderWijs in te schakelen. Vroeg begeleiding inzetten, helpt om het leren voor uw kind makkelijker te maken. Het intakegesprek is gratis.

Mei 2019

Na de meivakantie is de perfecte tijd voor groep 8 leerlingen om met de Brugklastraining te starten. Wat gaan we allemaal doen?

  • het oefenen en toepassen van leerstrategieën;
  • het efficiënt en overzichtelijk gebruiken van de agenda;
  • het plannen van huiswerk en toetsen;
  • het maken van schema’s, samenvattingen en mindmaps;
  • het verbeteren van de concentratie, motivatie en werkhouding;
  • het oefenen van sociale vaardigheden, zoals contact maken, complimenten geven etc.

Neem contact op voor een gratis intakegesprek!!

April 2019

LerenderWijs wenst alle leerlingen van groep 8 veel succes bij het maken van de eindtoets.

Maart 2019

Interessant artikel over hoe scholen en overheid omgaan met leerlingen die dyscalculie hebben:  https://nos.nl/artikel/2280121-grote-verschillen-in-hoe-scholen-omgaan-met-rekenstoornis.html

Februari 2019

LerenderWijs geeft ook examentrainingen leesvaardigheid voor de vakken Nederlands, Engels en Duits. De meest recente examens worden als oefenmateriaal gebruikt voor een optimale voorbereiding op het examen in 2019. Wilt u meer weten, neem dan contact op via het contactformulier op deze site of bel 06 – 36 04 33 30. We kunnen dan snel een gratis intakegesprek inplannen.

2019

Bent u op zoek naar begeleiding voor begrijpend lezen of rekenen. LerenderWijs oefent gericht en afgestemd op de leervragen van uw kind. Neem contact op voor het maken van een gratis intakegesprek via de site of bel 06 – 36 04 33 30

 

Autoreclame van LerenderWijs nu ook overal in Wijchen te zien!!